Federico Mahora - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Federico Mahora

Federico Mahora is een internationaal merk en wordt ook weleens afgekort naar FM. Het merk is in 2004 opgericht door Artur Trawinski. De collectie van Federico Mahora bestaat uit diverse producten waarbij hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs een belangrijke rol van de filosofie is. Het grootste deel van onze online collectie bestaat uit de Federico Mahora parfums. Deze parfums zijn beschikbaar in de categorieën Pure, Intense, Pheromone, Pure Royal en Utique voor vrouwen, heren en unisex. De flesjes voor heren zijn te herkennen aan de zwarte etiketten en die voor de dames aan de witte. De unisex geuren zijn voorzien van een andere kleur.

Vaak zijn de geuren van Federico Mahora in verschillende opties verkrijgbaar. Namelijk Pheromone, Intense en Pure. Het verschil hierin zit in de geurconcentraten die in het parfum zitten verwerkt. Zo hebben de Pure geuren gemiddeld 20% geurconcentraat en wordt daarom ook wel eau de parfum genoemd. De Intense geuren bevatten tot wel 30% geurconcentraat en blijven daardoor nog langer hanger dan de pure geuren. De Pheromone geuren bevatten feromonen die zorgen voor extra aantrekkingskracht en zelfvertrouwen. Als aanvulling op het Federico Mahora parfum assortiment vind je in ons assortiment ook lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, hand- en voetverzorging en home parfum.

De Federico Mahora parfums zijn allemaal unieke geuren. Deze parfums worden met dezelfde geurconcentraten gemaakt als die van andere bekende parfums. Maar het grote verschil is dat de Federico Mahora parfums bijna allemaal in dezelfde flesjes zitten, ze de geuren een nummer geven in plaats van een naam en dat er geen reclame wordt gemaakt. Hiermee worden dus erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum. Het verschil in geur van Federico Mahora en die van de andere parfums zit hem enkel in de verhouding van de hoeveelheid geurconcentraat dat aan de parfum wordt bijgevoegd.

Pagina 9 van 10
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »