Interieurparfum - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Interieurparfum

Met een lekkere geur in huis verwelkom je niet alleen jezelf maar ook je gasten. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met het heerlijke interieurparfum van Gusta. Want geur is belangrijk voor de geurbeleving en met dit interieurparfum geef je je huis een luxe boost. Bij Styleminds vind je in deze categorie verschillende soorten interieurparfum waardoor er altijd een geur voor je tussen zit! Naast interieurparfum kun je ook een heerlijke geur in huis creëren met de geurstokjes en geurkaarsen. Of combineer ze juist samen voor de ultieme geurbeleving!

Styleminds heeft ook een uitgebreid assortiment met geurstokjes. Dit assortiment geurstokjes bestaat uit verschillende geuren. Hiermee creëer je op een stijlvolle en natuurlijke manier direct sfeer in huis en laat je iedere gewenste ruimte heerlijk ruiken. Doordat er keuze is uit verschillende soorten geurstokjes zit er altijd wel een geur tussen die bij je past. Naast geurstokjes van Gusta hebben we ook geurstokjes van Federico Mahora in ons assortiment. De geurstokjes van Gusta en Federico Mahora zijn ook verkrijgbaar in geurkaarsen die goed te combineren zijn met de andere woonaccessoires.

Voor de kleinere ruimtes in huis hebben we van de Gusta geurstokjes ook een kleinere variant. Zo bestaat de nieuwe lijn van Gusta uit de geuren Cotton, cranberry en hammam. Wanneer je de hele dag een lekkere geur in huis wilt hebben zijn de geurstokjes ideaal. Draai ze af en toe wel om zodat de geurvloeistof weer opnieuw kan verspreiden in huis. De Gusta geurstokjes en geurkaarsen zijn goed samen te gebruiken want een groot deel komt uit dezelfde geurlijn. Of gebruik ze juist in verschillende ruimtes waardoor je in iedere ruimte een andere sfeer creëert. Ontdek het uitgebreide Styleminds assortiment met geurstokjes en laat je huis heerlijk ruiken.

Met de handige kamerspray van Gusta is het nu eenvoudig om een ruimte op te frissen en te voorzien van een heerlijke geur. De kamerspray is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes in huis en geeft geen vlekken. Met een paar keer sprayen kun je de gewenst ruimte in huis lekker laten ruiken. De kamersprays zijn beschikbaar in verschillende geuren zoals rose uit de eco lijn. Geniet nu van een subtiele geur in huis met een kamerspray van Gusta want niets is fijner dan thuiskomen in een huis dat heerlijk ruikt. Ook nare geurtjes van en met het koken kun je op deze manier eenvoudig verwijderen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »