Federico Mahora - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Federico Mahora

Federico Mahora is een internationaal merk en wordt ook weleens afgekort naar FM. Het merk is in 2004 opgericht door Artur Trawinski. De collectie van Federico Mahora bestaat uit diverse producten waarbij hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs een belangrijke rol van de filosofie is. Het grootste deel van onze online collectie bestaat uit Federico Mahora parfum. Deze parfums zijn beschikbaar in de categorieën Pure, Intense, Pheromone, Pure Royal en Utique voor vrouwen, heren en unisex. Als aanvulling op het parfum assortiment vind je in ons assortiment ook lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, hand- en voetverzorging en home parfum.

De Federico Mahora parfums zijn allemaal unieke geuren. Deze parfums worden met dezelfde geurconcentraten gemaakt als die van andere bekende parfums. Maar het grote verschil is dat de Federico Mahora parfums bijna allemaal in dezelfde flesjes zitten, ze de geuren een nummer geven in plaats van een naam en dat er geen reclame wordt gemaakt. Hiermee worden dus erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum. Het verschil in geur van Federico Mahora en die van de andere parfums zit hem enkel in de verhouding van de hoeveelheid geurconcentraat dat aan de parfum wordt bijgevoegd.

Pagina 1 van 13
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »