TUBES - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

TUBES

TUBES is in 2015 opgericht door Frans Snoek en ontstaan uit het eenvoudige idee: wijnen en gedistilleerde dranken in glas voor iedereen toegankelijk maken. Het TUBES team bestaat uit wijnliefhebbers die naast kennis ook een passie hebben voor geweldige wijnen en sterke dranken. Door te reizen over de hele wereld hebben ze gezocht naar de beste wijnen en gedistilleerde dranken. In de tussentijd is het TUBES merk uitgebreid met andere producten zoals thee, olijfolie en kruiden.

Het merk streeft ernaar het meest milieuvriendelijke product te leveren dat ze kunnen leveren. Om dit te doen proberen zij samen met het onderzoeks- en ontwikkelingsteam continu de producten en productieprocessen verder ontwikkelen. Op dit moment zijn de TUBES buizen 100% recyclebaar waardoor de processen zo duurzaam mogelijk gehouden kunnen worden. Bovendien is de RPET Tube gemaakt van 100% gerecycled PET-materiaal, dus 100% duurzaam!

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige IFS-, HACCP- en SKAL-gecertificeerde productiefaciliteiten met een gepatenteerde technologie die de kwaliteiten van de producten behoudt door een inerte omgeving te gebruiken. Door het gebruik van vloeibaar inert gas behouden de wijnen hun volledige bouquet, smaakprofiel en mondgevoel tijdens het fractioneringsproces. Zodra de wijn zich in zijn nieuwe huis heeft gevestigd, is hij stabiel zonder fouten, tussen 6 en 18 maanden, afhankelijk van de kwaliteit van de wijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »