Outlast - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Outlast

Wanneer je een heerlijke nachtrust wilt hoort daar ook een heerlijk hoofdkussen bij. De kussens van het merk Outlast zijn bijzonder door de technologie die gebruikt is. De gebruikte technologie in het materiaal zijn een klasse apart op het gebied van de temperatuur regulatie in het kussen. De hoofdkussens van Outlast bestaan uit de lijnen Vinci en Athlete. Beiden zijn opgebouwd uit diverse materialen en lagen. Door de combinatie van deze materialen is wat de kussens uniek en comfortabel maakt maar bieden daardoor ook de juiste steun.

De merknaam en het gebruikte materiaal Outlast wordt ook gebruikt voor ruimtepakken. Dit materiaal is samen met Nasa ontwikkeld. De stof is synthetische en zorgt ervoor dat de temperatuur constant is. Wanneer er teveel warmte is wordt dit afgedragen en doordat het kussen snel opwarmt zal deze nooit koud aanvoelen. Je kunt door de constante temperatuur heerlijke doorslapen en genieten van een goede nachtrust. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat het transpireren met de helft verminderd kan worden met Outlast!

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »