Geurstokjes - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Geurstokjes

Styleminds heeft een uitgebreid assortiment met geurstokjes. Dit assortiment geurstokjes bestaat uit verschillende geuren. Hiermee creëer je op een stijlvolle en natuurlijke manier direct sfeer in huis en laat je iedere gewenste ruimte heerlijk ruiken. Doordat er keuze is uit verschillende soorten geurstokjes zit er altijd wel een geur tussen die bij je past. Naast geurstokjes van Gusta hebben we ook geurstokjes van Federico Mahora in ons assortiment. De geurstokjes van Gusta en Federico Mahora zijn ook verkrijgbaar in geurkaarsen die goed te combineren zijn met de andere woonaccessoires.

Voor de kleinere ruimtes in huis hebben we van de Gusta geurstokjes ook een kleinere variant. Zo bestaat de nieuwe lijn van Gusta uit de geuren Cotton, cranberry en hammam. Wanneer je de hele dag een lekkere geur in huis wilt hebben zijn de geurstokjes ideaal. Draai ze af en toe wel om zodat de geurvloeistof weer opnieuw kan verspreiden in huis. De Gusta geurstokjes en geurkaarsen zijn goed samen te gebruiken want een groot deel komt uit dezelfde geurlijn. Of gebruik ze juist in verschillende ruimtes waardoor je in iedere ruimte een andere sfeer creëert. Ontdek het uitgebreide Styleminds assortiment met geurstokjes en laat je huis heerlijk ruiken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »