Geurstokjes - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Geurstokjes

Styleminds heeft een uitgebreid assortiment met geurstokjes. Dit assortiment geurstokjes bestaat uit verschillende geuren. Hiermee creëer je op een stijlvolle en natuurlijke manier direct sfeer in huis en laat je iedere gewenste ruimte heerlijk ruiken. Doordat er keuze is uit verschillende soorten geurstokjes zit er altijd wel een geur tussen die bij je past. Naast geurstokjes van Gusta en Federico Mahora hebben we ook geurkaarsen die goed te combineren zijn met de andere woonaccessoires.

Voor de kleinere ruimtes in huis hebben we van de Gusta geurstokjes ook een kleinere variant. Wanneer je de hele dag een lekkere geur in huis wilt hebben zijn de geurstokjes ideaal. Draai ze af en toe wel om zodat de geurvloeistof weer kan verspreiden in huis. De Gusta geurstokjes en geurkaarsen zijn goed samen te gebruiken want een groot deel komt uit dezelfde geurlijn. Of gebruik ze juist in verschillende ruimtes waardoor je in iedere ruimte een andere sfeer creëert. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »