Lanaform Trainy Luchtbevochtiger - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Lanaform Trainy Luchtbevochtiger

Lanaform Trainy Luchtbevochtiger

De Trainy Luchtbevochtiger voor de kinderkamer is essentieel als uw kindje last heeft van geïrriteerde luchtwegen en of droge ogen. De kwaliteit van de lucht in de kinderkamer gaat significant omhoog nadat de Trainy in werking is gesteld. Te droge lucht van slechte kwaliteit kan voor kinderen veel problemen opleveren. De TRAINY luchtbevochtiger is de ideale oplossing voor dit probleem.

De optimale, relatieve, luchtvochtigheid op een baby- of kinderkamer ligt tussen 45% en 55%. Wanneer de lucht te droog is of slechte kwaliteit heeft kan dit voor kinderen ernstige problemen opleveren, zoals: ademhalingsproblemen, luchtwegirritaties, uitdroging en te droge ogen. Met de Trainy luchtbevochtiger zijn al deze mogelijke problemen verleden tijd.

De TRAINY is zeer gebruikersvriendelijk en heeft een reservoir van 1,8 liter, welke eenvoudig is bij te vullen. Met een vol reservoir kan het toestel 9 uur de lucht bevochtigen, zo heeft jouw kind een gezonde en vredige nachtrust.

De TRAINY is voorzien van een ingebouwd veiligheidssysteem waardoor veilig gebruik is gegarandeerd. De luchtbevochtiger is in een oogwenk gebruiksklaar en beschikt over een voor het kind rustgevende blauwe verlichting. De werking is onmiddellijk en geluidloos en de stoomopbrengst is afstelbaar. 

De Trainy heeft een ingebouwd reservoir voor etherische oliën wat een rustgevend effect heeft.


Eigenschappen :

• Capaciteit van 1.8 liter
• Werkt meer dan 9 uur lang zonder onderbreking
• Bakje voor het verspreiden van essentiële oliën
• Ingebouwde veiligheidsvoorziening die de werking van de diffuser automatisch onderbreekt wanneer het waterreservoir leeg raakt
• Dankzij de kwalitatief hoogwaardige transducent is een correcte en langdurige werking gegarandeerd
• Maximaal verdampingsgehalte : 200 ml/u
• Geluid: ≤ 35dB

 

Handleiding
http://www.lanaform.com/files/notices/LA120113.pdf

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »