Lanaform Aroma Decor Diffuser - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Lanaform Aroma Decor Diffuser

Lanaform Aroma Decor Diffuser

Deze geluidloze Lanaform Aroma Decor Diffuser lamp zorgt niet alleen voor de verspreiding van koude gearomatiseerde stoom, maar ook voor aangename variaties met gekleurd licht. De Aroma Decor diffuser voor essentiële oliën biedt een combinatie van technologie en design. De diffuser is eenvoudig in gebruik: u hoeft deze slechts te vullen met water en enkele druppels essentiële olie direct op het oppervlak te sprenkelen. Na activering ontstaat er een lichte nevel die de parfum van de essentiële oliën door het hele huis met zich meevoert. Het lichtsysteem wordt eveneens geactiveerd, zodat er een zacht schijnsel met verschillende kleuren ontstaat. Zodra de hoeveelheid water onvoldoende is, stopt deze diffuser automatisch.

De Aroma Decor heeft een capaciteit van 700 ml en een werkingsduur van ongeveer 3 uur.

  • Spanning:       24V
  • Frequentie:     50Hz
  • Verbruik:          24W0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »