HUMIO Aroma Diffuser - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

HUMIO Aroma Diffuser

Humio Aroma Diffuser

De Humio Aroma Diffuser bestaat uit een aroma diffuser en nachtlamp. Dit is de perfecte oplossing voor het toevoegen van vocht aan een droge of waren lucht. Humio is veilig, eenvoudig te gebruiken en makkelijk te onderhouden. Het is een effectieve manier om betrouwbaar uw gezin en huis te beschermen tegen fysieke ongemakken en mogelijke onderhoud door droge of warme lucht.’

Humio is ontworpen voor extra comfort en optimaal gemak. Het is een betrouwbare en eenvoudige manier om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en voorziet van een zachte belichting in donkere kamers, door gebruik te maken van de laatste ultrasonische geluid vibraties en LED-lichttechnologieën.

Humio opereert geruisloos en met een minimaal stroomverbruik. De unieke vorm past in elke ruimte, wat extra klasse en elegantie brengt aan elke kamer in uw huis, zonder afleiding. Humio heeft een bereik van 9,3m2, verbruikt minder energie dan een gloeilamp en biedt tot 10 werkuren per halve liter tank water.

Humio is nu klaar voor gebruik met de aromatische oliën, die een compleet comfort en algemene welzijn bieden. Humio is nu ontworpen met een essentiële oliecompartiment die een olie absorberend sponsje bevat. Voeg uw favoriete essentiële oliën toe aan het oliesponsje, plaats het compartiment terug op zijn plek, voeg water toe en zet hem aan. De Humio is simpel en eenvoudig te gebruiken. Geniet van de koele aromatische mist, die niet alleen de lucht verzacht, maar ook uw zintuigen stimuleert. 

Humio voor uw gezondheid

Droge en warme lucht is vaak de oorzaak van veel fysieke ongemakken, zoals bloedneuzen, verstopte neusholtes, droge neus, keel, lippen en een jeukende huid. Bovendien, wanneer lucht onbehandeld blijft kan het het risico van statische elektriciteit, barstende meubels of vloeren en bladerend verf of behang veroorzaken, wat uiteindelijk leidt tot hoge huishoudelijke reparatiekosten.

Humio is elegant ontworpen om een aangename en ontspannende ambiance te creëren met schaduwrijke kleuren, die zacht verlichten en stijl geven aan elk decor van uw kamer. Ontspan en geniet van de verzachtende lichteffecten wanneer de Humio rouleert tussen de kleuren rood, blauw en groen.

In tegenstelling tot verstuivers die een warme stoom verspreiden, verspreidt de Humio een koele mist die de hele dag gebruikt kan worden. Naast dat de kamer niet broeierig wordt, is er bij de Humio geen verbrandingsrisico en zijn er geen lastige filters die tegen extra kosten vervangen moeten worden.

Kenmerken

1. 360º DRAAIENDE MIST UITLAAT – Een draaiende tuit, ontworpen om makkelijk de richting van de mist te veranderen. Dekt tussen de 7.4m2 en 9.3 m2.

2. VERWIJDERBARE NEK – Uitdraaibaar voor gemakkelijke schoonmaak en kan gebruikt worden als een hendel om de watertank te transporteren wanneer deze bijgevuld moet worden.

3. WATERTANK – Kan tot 2 liter gedistilleerd water opslaan voor 10 uur lang gebruik per tank.

4. REINIGINGSBORSTEL – Netjes opgeslagen in het voetstuk voor een eenvoudige opslag.


5. POSITIE PUNTEN – Identificeert de juiste positie waar de watertank steunt op het voetstuk.

6. GEBRUIKSKNOPPEN – Pas de Humio aan naar uw gewenste instelling met een simpele druk op de knop. Elke functie kan onafhankelijk of gelijktijdig opereren.

7. AROMATISCHE OLIËN MET DE HUMIO – Voeg uw favoriete essentiële oliën aan het olie sponsje, plaats het compartiment terug op zijn plek, voeg het water toe aan de Humio en zet hem aan. Geniet van de koele aromatische mist, die niet alleen de lucht verzacht, maar ook uw zintuigen stimuleert.

Functies

Wanneer de Humio als een luchtbevochtiger wordt gebruikt, kunt u kiezen uit 2 niveaus van vochtigheid – hoog en laag. De ultrasonische geluid vibraties, gecreëerd door een metalen diafragma vibrerend op een ultrasonische frequentie, passen zich aan voor een stille verspreiding van vocht in de lucht wat zorgt voor een optimaal gemak en onovertrefbare luchtkwaliteit.

Wanneer de Humio als een nachtlamp wordt gebruikt, kan hij overgaan op verschillende kleuren of gepauzeerd worden op uw favoriete kleur rood, groen of blauw. De LED-lichten in het voetstuk van de Humio™ zijn ontworpen om de juiste belichting te krijgen, wat aangenaam en ontspannend werkt op de zintuigen zonder dat er hitte of verloren energie wordt gegenereerd. Bovendien geeft de Humio™ een rood knipperend licht aan als de watertank op is, als de Humio™ gelijktijdig als luchtbevochtiger gebruikt wordt.

ITEM Humidifier/lamp

MODEL HUMIO™ (HU1020)

GEWICHT 1,4 KG

AFMETING PRODUCT 20,3 CM (l) 20,3 CM (b) 35,6 CM (h)

TANK CAPACITEIT Ongeveer 2 liter

FABRIEKSGARANTIE 2 jaar

VOLTAGE 100-240V/50-60Hz

VERMOGEN 20 watt

BEREIK 9,3 m2

GEBRUIKSDUUR 10u/tank

MAX. VERDAMPING ≥ 180ml/u

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »