Gusta TerraCotcha Plantenpot Ø18.5cm - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Gusta TerraCotcha Plantenpot Ø18.5cm

Gusta TerraCotcha Plantenpot Ø18.5cm

Met deze Gusta TerraCotcha Plantenpot Ø18.5cm verzorg je op een eenvoudige manier je planten. Door de zelfwatergevende terracottapot heb je geen groene vingers meer nodig. Alle verzorging van je plant neemt nu deze plantenpot over door de eenvoudige en ingenieuze functie van de terracotta klei. Hierdoor wordt in de pot een fijne en uitgebalanceerde leefomgeving voor de plant gecreëerd. Dit systeem is gebaseerd op die van de natuurwetten en wordt ook wel ''capillary attraction'' genoemd. Door deze techniek regelt de plant zijn eigen watervoorziening door enkel het water wij hij nodig heeft uit de aarde te halen. Het wat wordt voorzien door de terracottapot waardoor de aarde nooit te nat of te droog zal zijn voor je plant.

Capaciteit: 12,5 liter in glas, 3 liter in pot.
Afmetingen glas: ø25xH20cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »