Gusta Bamboe Fiber Bloempot 3 Vaks - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Gusta Bamboe Fiber Bloempot 3 Vaks

Gusta Bamboe Fiber Bloempot 3 Vaks

Deze Gusta Bamboe Fiber Bloempot 3 Vaks is een zelfwatergevende kruidenpot. De bloempot komt uit de Terra Cotcha collectie van Gusta. De bamboe fiber bloempot heeft 3 vakken en biedt daardoor ruimte voor 3 kruidenpotten. Iedere kruidenpot heeft een omvang van 10 cm en op deze manier kun je jouw kruidenplanten eenvoudig vers houden. De pot is gemaakt van terracotta klei wat ervoor zorgt dat er een fijne en uitgebalanceerde leefomgeving voor de kruidenplant wordt gecreëerd. Op deze manier gaat je kruidenplant ook veel langer mee.

Dit systeem is gebaseerd op de natuurwetten en is een techniek die ook wel 'capillary attraction' wordt genoemd. Wanneer je de kruidenplant in de bloempot plaatst reguleert deze zijn eigen watervoorzieningen. Doordat de terracottapot water voorziet en de plant het water wat hij nodig heeft zelf uit de aarde kan halen. Hierdoor zal de aarde waar je kruidenplant in staat nooit te droog of te nat zijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »