Light & Living - Styleminds, het online shopadres voor al je beauty, trendy sieraden, bedlinnen en lifestyleproducten.

Light & Living

Het Nederlandse Light & Living dat ruim 40 jaar geleden werd opgericht is het toonaangevende merk op het gebied van verlichting. Light & Living heeft een breed assortiment met hoogwaardige kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. De producten van het merk hebben een hedendaags design en door de wisselende collecties spelen zij telkens weer in op de nieuwste ontwikkelingen en trends. A world of inspiration is dan ook de belangrijkste missen van Light & Living. Ze weten als geen ander dat thuis de basis is waar mensen zich meestal het fijnste voelen.

Met de verlichting van Light & Living kun je een eigen plek inrichtingen met sfeervolle verlichting. Tijdens reizen zoeken ze naar de mooiste verlichting en ontwikkelen zo unieke producten. Onze collectie Light & Living bestaat uit verlichting op batterij. Hierdoor kun je de lampen overal in huis plaatsen maar ook tijdens een warme zomeravond gemakkelijk buiten. De snoerloze lampen bestaan uit de modellen Ivot en Leaf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »